Nicholas Flamel School Of Wizardry
Здравейте и добре дошли в нашия форум!! [: Щом веднъж сте го отворили, повярвайте ми, няма да останете разочаровани. Единственото, което трябва да направите, е да се регистрирате и вашата забава ще започне на момента. ^^ Приятно прекарване, бъдещи магьосничета. [;
Nicholas Flamel School Of Wizardry

.. мястото, където мечтите ви се сбъдват.

Вход

Забравих си паролата!Екип на форума
Лия Медичи Симон Валсерберг- Флеволанд Мелиса МакФлай Еванджелина Нортман Нериса Ланистър

You are not connected. Please login or register

Бялото мълчание.

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Бялото мълчание. on Нед Юли 10, 2011 11:03 pm

Лия Медичи

avatar
Директор, Вълшебства, ГЗМС, ръководител на Сатие
Директор, Вълшебства, ГЗМС, ръководител на Сатие
Така учениците наричаха кабинета на едната директорка, Лия Медичи. И не бе напразно - още от самата врата, искряща в бяло, на пръв поглед по нищо отличаваща се от другите, човек започваше да се чувства спокоен, потъваше в мир, всичко около него бе тишина.. Бяла, искряща тишина. Зад вратата се намираше още една порция от тази тишина, но вече примесена с уханието на канела и портокалови кори, на току-що изпечен домашен сладкиш.. на дом. В тази атмосфера всеки се чувстваше, сякаш бе у дома си, и всъщност точно това бе целта на Лия - да предразположи всеки - от подлежащите на наказание до най-милите и спокойни учители.
Стаята не бе особено голяма, но все пак бе достатъчна. Пространството срещу вратата бе превърнато в своеобразен прозорец, разпрозстрял се по почти цялата стена, разкривайки гледка към залеза. Пред него бе бюрото, изцяло бяло и лъснато до чистота, вероятно по-искрящо и от най-чистия и непокътнат сняг по Алпийските върхове. Самата директорка се разполагаше върху античен бял стол, върху който имаше мека възглавничка - на сини и черни карета. По стените имаше тъмносини тапети, на пода се простираше един голям, мек и пухкав син килим, в който човек можеше направо да плува.. образно казано. От тавана висеше голям полилей, който всяка вечер осветяваше с меката си светлина цялото помещение. На една от стените бе закачена не особено голяма картина, която не изобразяваше нищо точно за останалите хора, но за Лия бе нещо определено.. О, и най-важното. На вратата висеше тъмносиня табелка, на която имаше надпис с извъртяни букви: "Директор Медичи". Всеки бе добре дошъл.


_________________
It seems
that no matter how hard I try
I can never break out of this life..
And it's so hard
to look you in the eye,
as I stand there and deny,
telling you things that
we both know are lies..
All I want is to stand on my own, if I can..
To be free.
To be me.
To live in.
To make my own reality.
Do you understand what I mean?
Вижте профила на потребителя http://house-of-the-night.forumotion.com

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите