Nicholas Flamel School Of Wizardry
Здравейте и добре дошли в нашия форум!! [: Щом веднъж сте го отворили, повярвайте ми, няма да останете разочаровани. Единственото, което трябва да направите, е да се регистрирате и вашата забава ще започне на момента. ^^ Приятно прекарване, бъдещи магьосничета. [;
Nicholas Flamel School Of Wizardry

.. мястото, където мечтите ви се сбъдват.

Вход

Забравих си паролата!Екип на форума
Лия Медичи Симон Валсерберг- Флеволанд Мелиса МакФлай Еванджелина Нортман Нериса Ланистър

You are not connected. Please login or register

le chateau d'augmente

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 le chateau d'augmente on Пон Юли 11, 2011 7:55 pm

Лия Медичи

avatar
Директор, Вълшебства, ГЗМС, ръководител на Сатие
Директор, Вълшебства, ГЗМС, ръководител на Сатие
"Дворецът на розите" всъщност нямаше почти нищо общо с рози, но това бе името му от столетия. Лия го бе наследила от майка си, която го наследила от нейната майка и така чак до Катерина Медичи, френска кралица през XVІ в. По времето, когато дворецът бил построен, целите градини били изпълнени с рози - червени, бели, розови, жълти, кремави и каквито още цветове ви хрумнат. Над цялото имение непрестанно се носел уханният аромат на розите, който всички жени така обичали.
Входната зала не бе точно зала, ами по-скоро дълъг коридор в черни и бели мраморни плочки, със статуи от едната страна и прозорци от другата. Денем тук бе най-обикновен коридор, но нощем се превръщаше в нещо мистично, огрявано от месечината, а сенките прибягваха по стените..
Дворът бе много повече от най-обикновен двор. Като всеки друг двор на имение, и "Градините на розите" бяха големи. Но не бяха просто големи, бяха най-големите. Почти всеки човек знаеше, че се простираха на повече от седем километра надалеч от сградата, което си беше доста за времето, в което са били построени. Бяха изпълнени с алеи, странно подстригани дървета, множество езерца, в които плуваха патици и лебеди, златни статуи и, естествено, поне два или три лабиринта. Освен тях в градините имаше и още няколко постройки, за които просто се знаеше, че съществуват, но нищо повече - никой не ги беше виждал наистина. О, да, и нещо много важно - дърветата бяха подредени в изрядни алеи, които дори и най-подреденият човек не можеше да направи.
Кухнята също бе в стила на имението, макар и да бе правена няколко пъти. Цялата бе в кремави нюанси, а в нея най-често готвеше прислужницата - самата Лия рядко готвеше, макар и това да й се отдаваше доста добре.
Всекидневната бе следващото помещение след кухнята и бе доста голяма. Лия обичаше да прекарва там свободното си време, не само защото бе просторна, ами и тъй като през лятото това бе най-прохладната стая от цялото имение.
Трапезарията бе не особено голяма като за един френски дворец, но на самотната Лия й бе достатъчна. Имаше и втора, доста по-голяма трапезария, но тя в момента бе в ремонт.
На първия етаж имаше и баня за тези, които не можеха да се сдържат до втория етаж..
Спалнята за гости бе първата стая на втория етаж. Към нея имаше и една сравнително модерна баня.
Спалнята на Лия бе горе-долу най-голямата от всички, и, разбира се, най-красиво и богато украсената. Банята към нея също бе в кафяви тонове.
Въпреки че Лия не е особен почитател на мъгълските изобретения, няма как да не държи една съвсем обикновена количка на страничната ливада. Караше това бебче само при специални случаи, или когато просто искаше да се изфука, и във всеки случай не би могла да живее без него.


_________________
It seems
that no matter how hard I try
I can never break out of this life..
And it's so hard
to look you in the eye,
as I stand there and deny,
telling you things that
we both know are lies..
All I want is to stand on my own, if I can..
To be free.
To be me.
To live in.
To make my own reality.
Do you understand what I mean?
Вижте профила на потребителя http://house-of-the-night.forumotion.com

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите